INDIVIDU

Lees meer over wat wij kunnen betekenen voor jou als individu.

TEAM & ORGANISATIE

Lees meer over wat wij kunnen betekenen voor teams en organisaties.

Wat haalt je uit je kracht?


Welke patronen halen mij uit mijn kracht?

We dragen allemaal allerlei patronen van gedachten, gevoelens en gedragingen met ons mee die in ons huizen. Deze patronen hebben zich in de loop der jaren in je hersenen ontwikkeld. Ze keren steeds terug. Je reageert in een bepaalde situatie steeds op dezelfde manier, met als resultaat steeds hetzelfde effect. Je loopt spreekwoordelijk in een groef. Dit kan positief uitpakken, maar ook negatief.

Een patroon kan onder andere ontstaan door een belemmerende overtuiging, waardoor je blokkeert. Dit herken je niet altijd. Bewust of onbewust gaat veel energie verloren en is je gedrag minder effectief. En het belangrijkste van alles is misschien nog wel dat je niet volledig jezelf bent. Vaak denk je dat je zo bent, omdat je zo doet. Maar je doet zo, omdat je patroon je aanstuurt. Je staat niet zelf aan het roer.

Deze patronen doorbreken en van je afschudden begint met ze eens goed te leren kennen. Welke patronen zijn het? Waarom heb ik die ontwikkeld? Wat leveren ze me op en wat kosten me ze? 

Welke patronen heb ik?

We zijn ons meestal niet bewust van deze patronen. De meting is gebaseerd op de gegevens van de ACT®-meting.Het brengt de twee patronen in beeld die jou het meest uit je kracht houden. Zo kun je bijvoorbeeld erg aanpassingsgericht zijn, perfectionistisch, opofferingsgericht, een verantwoordelijkheidsgevoel XXL hebben, vaak de behoefte hebben om te verdwijnen (je niet te laten zien), veel beren op de weg zien, of te veel bezig zijn met een ideaal nastreven. Deze patronen geven aan dat je op deze gebieden nauwelijks of geen ‘rem’ hebt. Door die ontbrekende rem beschik je over onvoldoende zelfcorrectie; je bent niet optimaal in staat om je innerlijke patronen aan te wenden en je gedrag te veranderen of te begrenzen. 

Wil jij deze patronen van jezelf leren kennen?

Ik stuur je een link naar een meting via e-mail. Het kost je ongeveer 20 minuten om de meting te doen. Daarna bespreken we in een consult (online of offline, wat jij wilt) de uitkomsten. Aan de hand van de uitkomsten maken we een plan hoe je deze patronen kunt doorbreken als jij daarvoor kiest.

De kosten van deze patronenmeting bedragen € 175 (exclusief 21% btw).