INDIVIDU

Lees meer over wat wij kunnen betekenen voor jou als individu.

TEAM & ORGANISATIE

Lees meer over wat wij kunnen betekenen voor teams en organisaties.

Jackpot


Jackpot

‘Hopen op de jackpot’ gaat over hoe je je (liefdes)leven vergokt, zonder dat je het doorhebt. En hoe je de verslaving aan dit gokken kunt overwinnen. 

Een boek over de liefde. Of eigenlijk over hoe het komt dat we steeds meer met ons hoofd verlangen naar het beste, het ultieme, het perfecte; ‘de Jackpot’. En dat ons hart en onze ziel steeds minder meedoen. 

Vergokken doe je door te blijven hopen op de jackpot. De jackpot is hèt ultieme, de beste, de perfecte: baan, partner, kinderen, vrienden, huizen, auto's, uiterlijk enzovoort.

We verlangen en kiezen steeds meer alleen met ons hoofd. We staan dan aan het roer van ons eigen leven en hebben de controle, maar het roert ons niet. We krijgen dan misschien wel wat we willen, maar het geeft niet de voldoening; ‘de Jackpot’ waar we zo op gehoopt hadden. Ons hart en ziel doen niet meer mee. Waarom zijn we dat gaan doen?

Ik dacht dat ik mijn Jackpot gevonden had in de liefde, met Ken. Maar hoe graag ik ook wilde: het werkte niet. Ik ging op onderzoek uit: wat was er nou aan de hand? Wat gebeurt hier en vooral waaróm? Ik weet nu dat het alles met onvoldoende eigenwaarde te maken heeft. We worden allemaal geboren met een gevoel van eigenwaarde, maar gaandeweg raken velen van ons dit (deels) weer kwijt. 

In mijn boek laat ik je zien dat blijven hopen op de jackpot niet werkt. Uiteindelijk draait het allemaal om de reis terug naar je eigenwaarde. Ik neem je mee op reis naar antwoorden op de vele vragen die je op je levenspad tegenkomt, zoals de meest gestelde: HOE dan?!

In mijn boek verweef ik mijn persoonlijke verhaal met ervaringsvoorbeelden uit de dagelijkse praktijk en combineer ik Maaike pronkdeze met wetenschappelijke kennis uit de (neuro) psychologie. Het resultaat is een informatief, praktisch, confronterend en zeer leesbaar boek. 

‘Hopen op de jackpot - Hoe je je leven vergokt en wint door liefde een kans te geven’ is verkrijgbaar vanaf 14 september 2022. Je krijgt het boek binnen 2 werkdagen toegestuurd.